„Tarzan ar fi invidios". A fost creată cea mai luxoasă căsuţă din copac - GALERIE FOTO

Autor: Georgiana Călin Postat la 18 ianuarie 2017 369 afişări

„Tarzan ar fi invidios! Într-un camping  din Marea Britanie a fost creată cea mai luxoasă căsuţă din copac - cu saună proprie, cadă cu hidromasaj, şemineu rotativ şi cuptor de pizza”, arată un articol Daily Mail Online.

„Căsuţa” este cocoţată  la 9 metri deasupra solului, susţinută de nişte picioroange lungi şi se poate ajunge la ea pe o scara de lemn în spirală. În interior, oaspeţii găsesc un pat matrimonial, o baie, o bucatarie, scaune din piele şi un şemineu rotativ, aflat în centrul camerei. Puntea inferioară deţine un duş în aer liber, legat la o conductă de apă caldă, în timp ce puntea superioară beneficiază de un spa în toată regula, cu o cadă de hidromasaj şi saună.

Zidurile groase sunt dotate cu ferestre ce oferă vedere la pădure, însă există şi o fereastră de tavan, deasupra patului, ce dezvăluie bolta de stejar de deasupra.

Construcţia a fost proiectată de arhitectul Keith Brownlie şi realizată de meşterul Guy Mallinson, care, împreună cu echipa sa de meşteşugari, au lucrat peste cinci luni până la finalizarea sa. Costurile totale ale acestei construcţii s-au ridicat până la 150.000 de lire sterline.

Casa din copac poate fi închiriată de la 390 de lire sterline pe noapte şi se află în campusul Crafty din Holditch, în vestul Dorset.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.