Ţările unde se trăieşte cel mai bine – GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 29 aprilie 2013 455 afişări

Unde se respiră cel mai curat aer, unde există cele mai mari şanse pentru găsirea unui loc de muncă sau o casă sunt câteva dintre întrebările la care a răspuns un studiu alcătuit de o echipă de la Harvard Business School. Indexul Progresului Social – după cum a fost numit de ei - este un instrument care măsoară progresul prin indicatori diferiţi de cei care exprimă creşterea economică, potrivit businessinsider.com.

Cercetătorii au stabilit astfel ţările ideale pentru trai prin prisma a trei categorii: împlinirea nevoilor de bază(nutriţia, sistemul de sănătate, calitatea apei şi a aerului, siguranţa personală şi adăpostul), infrastructura socială(accesul la informaţie, sănătatea, sustenabilitatea ecosistemului, educaţia), oportunităţile(drepturile personale, educaţia, alegerile personale, echitatea şi incluziunea socială).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
progres,
aer,
curatenie
/arta-si-societate/lifestyle/tarile-unde-se-traieste-cel-mai-bine-galerie-foto-10818461
10818461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.