Şi-a dat în judecată părinţii pentru că au făcut-o de râs pe Facebook. Ce se va întâmpla cu părinţii dacă vor fi găsiţi vinovaţi

Postat la 17 septembrie 2016 121 afişări

Şi-a dat în judecată părinţii pentru că au făcut-o de râs pe Facebook. Ce se va întâmpla cu părinţii dacă vor fi găsiţi vinovaţi

O adolescentă de 18 ani din Carinthia, Austria şi-a dat în judecată părinţii pentru că aceştia ar fi postat pe Facebook poze cu ea în ipostaze intime, scriu cei de la Daily Mail.

Ea susţine că pozele din copilărie, postate de părinţi, i-au transformat viaţa într-un calvar. Potrivit sursei citate, peste 500 de imagini au fost făcute publice, fără permisiunea ei, încă din 2009.

Avocatul Michael Rami, care o reprezintă pe tânără, susţine că aceasta are şanse bune de a câştiga în tribunal.

"Nu au avut limite şi nici ruşine - nu le-a păsat dacă era vorba de o imagine cu mine stând pe toaletă sau goală pe pat - toate etapele au fost fotografiate şi apoi făcute publice", a declarat adolescenta. "M-am săturat să nu fiu luată în serios de părinţii mei."

Părinţii au refuzat să şteargă pozele pe care le împart cu cei 700 de prieteni; tatăl fetei argumentează că din moment ce el a făcut pozele, ar trebui să aibă drept de proprietate asupra lor.

Procesul va avea loc în noiembrie, iar dacă părinţii vor fi găsiţi vinovaţi, ei ar putea fi obligaţi să-i plătească adolescentei daune morale precum şi costurile de judecată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.