Rochia de mireasa a ducesei de Cambridge, atractia principala de la Palatul Buckingham

Autor: Roxana Cristea Postat la 22 iulie 2011 193 afişări

Rochia creata de Sarah Burton pentru casa Alexander McQueen si purtata de Kate Middleton la nunta cu printul William este atractia centrala de la Palatul Buckingham, care va fi deschis pentru vizitatori pana la 3 octombrie.

Anul acesta au fost puse in vanzare peste 643.000 de bilete, cu 107% mai multe ca anul trecut, cand 413.000 de vizitatori au calcat pragul palatului, scrie site-ul People.com. Kate Middleton, actuala ducesa de Cambridge, a luat decizia de a-si expune rochia de mireasa pe o platforma speciala in cea mai mare sala de petreceri din palat.

Un tur al palatului Buckingham costa 28,50 de dolari si include vizitarea a 19 camere si o plimbare in partea sudica a gradinii. In camerele unde s-a sarbatorit nunta este expusa si o pereche de pantofi creati de echipa Alexander McQueen si o replica a buchetului de mireasa al lui Kate. Vizitatorii pot vedea si un film despre crearea rochiei de mireasa.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/rochia-de-mireasa-a-ducesei-de-cambridge-atractia-principala-de-la-palatul-buckingham-8515938
8515938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.