Reguli de bune maniere pe care Kate Middleton le respectă cu stricteţe

Postat la 26 martie 2017 1289 afişări

Myka Meier, expertul de etichetă al familiei regale din Marea Britanie, spune că Ducesa de Cambridge este cunoscută ca fiind o gazdă excelentă, scrie adevarul.ro potrivit redonline.co.uk.

Reguli de bune maniere pe care Kate Middleton le respectă cu stricteţe

„Îi place să gătească, iar atunci când este gazdă îi place să-şi servească personal oaspeţii“, spune aceasta. Printre regulile de la care ducesa nu se abate niciodată se numără:

Specifică pe invitaţie data la care se termină petrecerea. Trimite o invitaţie atunci când organizezi o petrecere, dar nu sub formă de mail sau sms. „Ducesa foloseşte invitaţiile pe hârtie“, spune Meier. De asemenea, nu uită să specifice ora terminării evenimentului.

Citeşte mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.