Proprietara unei case din Indonezia a decis să îşi vândă locuinţa şi să se ofere şi pe ea ca bonus

Postat la 09 aprilie 2018 301 afişări

Proprietara unei case din Indonezia a decis să îşi vândă locuinţa şi să se ofere şi pe ea ca bonus

O casă din Sleman, Indonezia vine la pachet cu un mic iaz, o grădină şi chiar o soţie. Ideea Linei Wia, o mamă singură în vârstă de 40 de ani, a fost pe placul agenţiei imobiliare care se ocupă de vânzare.

Casa are două dormitoare, două băi, o curte şi un mic iaz şi a fost listată la preţul de 76.500 de dolari. "Cumpărătorii care nu vor să negocieze preţul", se specifică în anunţ, "o pot cere de nevastă pe proprietară. Termeni şi condiţii sunt aplicabile."

Anunţul postat online a devenit viral, astfel că mai multe agenţii de presă au contactat-o pe femeie pentru a se asigura că nu este vorba de o farsă. "Este adevărat. Wina este dispusă să se mărite cu noul proprietar", a titrat o publicaţie cunoscută din Indonezia.

Dian Purna Dirgantara, cea care coordonează vânzarea casei, spune că rezultatele sunt neaşteptat de bune: "Telefoanele sună încontinuu. Nu le-am numărat, dar au fost deja zeci sau sute." Ea subliniază faptul că nu este obligatoriu ca un cumpărător să o ia pe Wina de nevastă. "Dacă cineva vrea doar să cumpere casa, e alegerea sa."

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/proprietara-unei-case-din-indonezia-a-decis-sa-isi-vanda-locuinta-si-sa-se-ofere-si-pe-ea-ca-bonus-17123980
17123980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.