Preţuri ca-n vremurile bune pentru vilele de lux din Baleare (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 iunie 2014 1150 afişări

Cum casa de vacanţă cât mai luxoasă rămâne obligatorie pentru un anumit segment al populaţiei, de-a lungul timpului au apărut locuri numai bune pentru cumpărat asemenea proprietăţi, cum ar fi unul foarte popular în prezent, Insulele Baleare.

În Insula Mallorca, spre exemplu, se caută în ultima vreme mai ales vile cu un preţ de cel puţin 5 milioane de euro, scrie The Telegraph: numai anul trecut s-au vândut câteva zeci de astfel de proprietăţi. Se poate opta şi pentru case cu un preţ de 40 de milioane de euro, cum ar fi Chameleon House, a cărei denumire de "casă-cameleon" vine de la sistemul de leduri care permite spaţiilor interioare şi exterioare ale acesteia să-şi schimbe culoarea.

La rândul său, Ibiza, căutată de milionari, DJ, oameni de afaceri ori vedete, se laudă cu case vechi restaurate cu grijă ori chiar cu un palat, Palacio Bardaji. Acesta, o clădire de secol al optsprezecelea restaurată şi adusă la standardele de lux ale prezentului, este situat în Dalt Vila, zona veche a oraşului Ibiza din sud-estul insulei, şi poate fi cumpărat la un preţ de numai 10 milioane de euro.

Unora dintre bogaţii care cumpără proprietăţi în Baleare le place atât de mult locul, încât ajung să se mute cu totul acolo, nu doar să vină în vacanţă, astfel încât se ocupă şi de afaceri tot din noua lor casă. Mai mult, cumpărătorii nu mai sunt în special britanici şi germani, căci Balearele se află la mare căutare şi printre cei avuţi din restul Europei, din Rusia, Statele Unite şi chiar din Asia.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/preturi-ca-n-vremurile-bune-pentru-vilele-de-lux-din-baleare-galerie-foto-12854325
12854325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.