Poţi merge în vacanţă în căutare de ingrediente pentru preparate culinare

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 octombrie 2015 75 afişări

Poţi merge în vacanţă în căutare de ingrediente pentru preparate culinare

O vacanţă se poate petrece la plajă, la schi, vizitând diverse obiective turistice sau – de ce nu? - în căutare de ingrediente deosebite pentru preparate culinare.

În Munţii Pindului, spre exemplu, cei care stau la Aristi Mountain Resort & Villas au ocazia de a pleca la căutat de ciuperci sub îndrumarea unor ghizi specializaţi, ”prada„ putând fi apoi preparată şi consumată la restaurant, scrie The Independent.

Tot la căutat de ciuperci, de data aceasta mai deosebite, pot merge oaspeţii hotelului de lux Crillon le Brave, în apropiere de Mont Ventoux, din regiunea Provence, Franţa, sub îndrumarea unui căutător expert de trufe, după care învaţă să le prepare de la maestrul bucătar şef al hotelului. ”Vânătoare„ de ingrediente se poate organiza şi în sistemul de lacuri Saimaa din Finlanda, agenţia Miun Loma ducând turişti la cules fructe de pădure, ciuperci şi plante aromatice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
ciuperci,
finlanda,
ingrediente,
mancare,
culinar
/arta-si-societate/lifestyle/poti-merge-in-vacanta-in-cautare-de-ingrediente-pentru-preparate-culinare-14829597
14829597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.