Pariuri pe capul cuplului William-Kate: unde pleaca in luna de miere, cand vor avea primul copil

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 30 aprilie 2011 32 afişări

Proaspat casatoritii William si Kate, ducele si ducesa de Cambridge, si-au amanat luna de miere, urmand sa-si petreaca acest sfarsit de saptamana undeva in Marea Britanie, dupa fastuoasa nunta de vineri, urmarita pe viu, la televizor si pe internet de un numar estimat de 2 miliarde de oameni.

Daily Mail a relatat ca William, care este pilot de elicopter in cadrul RAF, se va intoarce la lucru luni, iar luna de miere va avea loc la o data ulterioara. The Telegraph scrie ca destinatia cuplului princiar pentru luna de miere a ramas un secret pastrat cu strasnicie, insa surse din cadrul casei regale ar fi spus ca William si Kate ar vrea sa plece intr-un loc "fierbinte si cu soare". Un purtator de cuvant al ducelui si al ducesei a declarat doar ca "lucrul cel mai important e ca amandoi isi doresc intimitate, ca orice cuplu in luna de miere".

Printre posibilele destinatii se numara Iordania, unde familia lui Kate si-a petrecut doi ani pe cand ea era copil, iar acum au aparut zvonuri ca mirii ar fi stabilit deja formalitatile pentru o excursie in sudul tarii, incluzand o vizita in vechiul oras Petra, obiectiv turistic de prima mana din aceasta tara.

Au aparut si speculatii ca William si Kate isi vor petrece luna de miere pe unul dintre domeniile regale, ca de pilda Balmoral din Scotia.

La casele de pariuri insa, destinatia pe care mizeaza cei mai multi este Kenya, acolo unde William a cerut-o in casatorie pe Kate. La casa de pariuri William Hill, Kenya are o cota de 3/1, la fel ca Scotia, urmata de Iordania cu 7/2. Alte pariuri s-au facut pe Africa de Sud (6/1), insulele Caraibe (7/1) si Cornwall (11/2).

Tot la William Hill, un parior a fost dispus sa mizeze 10.000 de lire ca ducele si ducesa vor avea primul copil la anul. Casa de pariuri a anuntat ca probabilitatea ca primul copil sa apara in 2012 are o cota de 5/4. In conditiile in care suma medie mizata a fost de circa 6 lire, casa n-a acceptat suma enorma pusa in joc, insa a acceptat ca pariorul sa mizeze 1.000 de lire.

Vineri noaptea, dupa nunta, William si Kate au organizat o petrecere privata impreuna cu 300 de membri ai familiei si prieteni, la Buckingham Palace, petrecere care s-a lungit pana la primele ore ale diminetii de sambata.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/pariuri-pe-capul-cuplului-william-kate-unde-pleaca-in-luna-de-miere-cand-vor-avea-primul-copil-8208886
8208886
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.