Parfum pentru vampiri? Ce arome se potrivesc cu grupele de sange

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 17 aprilie 2011 180 afişări

Cei aflati in cautarea unui parfum exotic vor avea nu peste multa vreme ocazia sa incerce un produs unisex prezentat in premiera la expozitia specializata Esxence, recent incheiata la Milano: parfumul grupei de sange.

Creatorii brandului Blood Concept, Giovanni Castelli and Antonio Zuddas, propun o combinatie de arome din care nu lipseste un iz metalic, ce vine de fapt de la mirosul sangelui. In functie de grupa de sange, combinatia contine lamaita, zmeura si mesteacan (0), busuioc, anason stelat si frunze de rosii (A), piper, ceai negru, mar rosu (B), aldehide, aluminiu si lemn de cedru (AB).

Parfumul, al carui pret nu a fost inca stabilit, se va vinde in sticlute cu capac dotat cu pipeta, care permite aplicarea picatura cu picatura, ca pentru a simboliza valoarea sangelui si a a sublinia exotismul produsului. Giovanni Castelli, designer de moda si cofondator al brandului de parfumerie Acqua di Stresa, si Antonio Zuddas, copywriter si fotograf, au realizat parfumul in colaborare cu casa de parfumuri APF din Franta.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/parfum-pentru-vampiri-ce-arome-se-potrivesc-cu-grupele-de-sange-8165637
8165637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.