O nouă tendinţă în designul de interior, pereţii cu tentă metalică

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 iunie 2016 732 afişări

O nouă tendinţă în designul de interior, pereţii cu tentă metalică

O nouă tendinţă se conturează în rândul celor care îşi amenajează o locuinţă nouă ori s-au plictisit de aspectul interior al celei vechi şi vor o schimbare: pereţii cu tentă metalică, scrie LA Times.

Culori folosite altădată doar pentru tuşe discrete, cum ar fi auriul şi argintiul, se întind acum pe tot peretele. Unii preferă argintiul considerându-l o culoare neutră care se potriveşte cu orice şi care dă strălucire încăperii, iar auriul pentru că face camera să semene cu o cutie de bijuterii.

Decoratorii de interioare le recomandă însă celor care vor pereţi argintii sau aurii să folosească în restul camerei culori mai blânde şi mobilier mai simplu ca să creeze un echilibru.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/o-noua-tendinta-in-designul-de-interior-peretii-cu-tenta-metalica-15507111
15507111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.