Istoria bijuteriilor Bulgari (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 septembrie 2013 636 afişări

Purtate de vedete sau doar de femei bogate şi ţinute în seifuri departe de ochii lumii, bijuteriile deosebite pot fi din când în când admirate de publicul larg în cadrul unor evenimente speciale.

Un astfel de eveniment este şi "The Art of Bulgari: La Dolce Vita & Beyond, 1950-1990" de la Muzeul M.H. de Young din San Francisco, care prezintă 147 de piese confecţionate de casa Bulgari - bijuterii şi ceasuri.

Istoria bijuteriilor Bulgari (GALERIE FOTO)

Perioada aleasă este cea în care Bulgari s-a remarcat prin utilizarea caboşoanelor (pietre preţioase sau semipreţioase fără faţete), combinaţii neobişnuite de culori sau colecţii inspirate de mozaicurile romane, scrie San Francisco Chronicle. În cadrul expoziţiei se pot admira şi bijuterii purtate de vedete ca Elizabeth Taylor sau de colecţionare de bijuterii, precum şi materiale foto şi video cu staruri purtând piese Bulgari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/istoria-bijuteriilor-bulgari-galerie-foto-11415588
11415588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.