Idei de colecţie: tonomatul

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 ianuarie 2017 207 afişări

Atunci când barurile nu se mai înghesuie să comande tonomate, se pot găsi alţi clienţi pentru ele: colecţionarii particulari, care ţin să aibă un asemenea obiect în casă, scrie CNN.

Idei de colecţie: tonomatul

Aceştia caută însă tonomate noi care amintesc prin aspect de cele de altădată, care să reziste multă vreme şi să nu necesite reparaţii dese, aşa cum ar fi cazul cu cele vintage, susţin oficialii companiei Sound Leisure, unul dintre ultimii fabricanţi de asemenea obiecte. Se cer tonomate în care muzica este stocată pe discuri de vinil şi nu din cele mai moderne cu CD-uri, iar un astfel de aparat costă mai bine de 9.000 de euro, cele lucrate la comandă putând costa chiar şi mai mult. Tonomatele sunt prevăzute cu conectivitate Bluetooth şi telecomandă, pentru confortul proprietarului din ziua de azi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.