Idei de afaceri: patinele cu motoraş şi baterii (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 august 2014 343 afişări

Nu numai băuturile energizante îţi dau aripi, ci şi invenţiile moderne, cum ar fi cea promovată de către o firmă din California care îşi propune să-i ajute pe oameni să se deplaseze mai repede pe propriile picioare.

Idei de afaceri: patinele cu motoraş şi baterii (VIDEO)

Compania Acton, scrie BBC, a creat nişte patine cu rotile mai aparte, RocketSkates, dotate cu mici motoraşe şi baterii cu ioni de litiu care le asigură acestora funcţionarea. Patinele se coordonează cu ajutorul unor microprocesoare pentru a păstra aceeaşi viteză.

Năstruşnicele încălţări pot susţine o persoană de până la 125 de kilograme şi costă de la 500 la 700 de dolari perechea, în funcţie de autonomie, iar clienţii au posibilitatea de a descărca o aplicaţie pentru telefon care le arată informaţii despre starea bateriei, numărul de kilometri parcurşi ori sugestii de trasee.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-patinele-cu-motoras-si-baterii-video-13103623
13103623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.