Ideea norocoasă a unui american inventiv (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 27 iulie 2014 291 afişări

Intrat în posesia unui candelabru rămas de la construirea unui decor, un american din Los Angeles nu a găsit altă soluţie decât să-l agaţe în copacul din faţa casei, un platan bătrân, după care i-a venit ideea să mai agaţe şi altele, astfel că acum de crengile copacului atârnă nu mai puţin de treizeci de candelabre, conform LA Times.

Copacul-candelabru luminează noaptea, corpurile de iluminat dintre ramurile lui fiind conectate la reţeaua de electricitate şi a atras atenţia publicului, având deja şi pagini pe Facebook şi Yelp. Proprietarul, Adam Tenenbaum, l-a transformat într-o atracţie locală, multe cupluri venind de la mari distanţe ca să-şi facă propuneri de căsătorie sub copac sau pur şi simplu să se fotografieze lângă el.

Împodobitul arbore a fost chiar examinat de un expert, care a decretat că greutatea candelabrelor nu-l afectează, iar Tenenbaum a instalat în faţa lui un parcometru pentru ca vizitatorii generoşi să poată dona bani pentru plata facturii de lumină.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
hobby,
copac,
candelabre,
atractie turistica,
bani,
casa,
urban
/arta-si-societate/lifestyle/ideea-norocoasa-a-unui-american-inventiv-galerie-foto-12986192
12986192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.