Festival culinar chinezesc, la Bucureşti
Ceveţi sote cu sparanghel, coastă de vită înnăbuşită cu sos “XO”, crab proaspăt cu vin de orez chinezesc pe pat de albuş de ou, orez servit în ananas, crab gătit în wok cu ghimbir şi ceapă verde, preparate de tip Dim Sum – sunt câteva dintre deliciiile pe care le vor putea gusta bucureştenii în următoarele două săptămâni, în cadrul festivalului Chinese Good Festival.
Festivalul culinar, organizat la Crowne Plaza Bucureşti, este organizat sub îndrumarea Master Chef-ului Heung Kit Fai, cu o experienţă de 30 de ani în bucătăria asiatică şi în prezenţa Chinese Restaurant Operations manager-ului Ivan Lok, de la Crowne Plaza Zhanjiang. Preparatele vor fi gătite de invitatul special, Master Chef-ul Heung Kit Fai, căruia i se va alătura bucătarul şef al Crowne Plaza Bucureşti, Ashlie Dias, de asemenea, maestru al bucătariei asiatice.
Cei ce vor lua parte la Chinese Food Festival pot alege între mese cu meniuri à la carte, cine variate cu bufet sau un Sunday Brunch inspirat din bucătaria chinezească, ce va avea loc duminică 2 iunie, de la ora 12.30 pm la ora 16.30 pm. În plus, iubitorii gastronomiei chinezeşti pot participa la demonstraţia culinară susţinută de Master Chef-ului Heung Kit Fai împreună cu bucătarul şef Ashlie Dias, ce va avea loc joi, 6 iunie, începând cu ora 19:00. Preţurile pentru evenimentele culinare din cadrul festivalului variază între 99 de lei, pentru bufetul de prânz şi 159 de lei, pentru lecţia de gătit.
Chinese Food Festival este susţinut de Ambasada Republicii Populare Chineze şi va avea loc in perioada 28 mai - 7 iunie la Crowne Plaza Bucureşti.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro