Festival culinar chinezesc, la Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 28 mai 2013 244 afişări

Ceveţi sote cu sparanghel, coastă de vită înnăbuşită cu sos “XO”, crab proaspăt cu vin de orez chinezesc pe pat de albuş de ou, orez servit în ananas, crab gătit în wok cu ghimbir şi ceapă verde, preparate de tip Dim Sum – sunt câteva dintre deliciiile pe care le vor putea gusta bucureştenii în următoarele două săptămâni, în cadrul festivalului Chinese Good Festival.

Festival culinar chinezesc, la Bucureşti

Festivalul culinar, organizat la Crowne Plaza Bucureşti, este organizat sub îndrumarea Master Chef-ului Heung Kit Fai, cu o experienţă de 30 de ani în bucătăria asiatică  şi în prezenţa Chinese Restaurant Operations manager-ului Ivan Lok, de la Crowne Plaza Zhanjiang. Preparatele vor fi gătite de invitatul special, Master Chef-ul  Heung Kit Fai, căruia i se va alătura bucătarul şef al Crowne Plaza Bucureşti, Ashlie Dias, de asemenea, maestru al bucătariei asiatice.

Cei ce vor lua parte la Chinese Food Festival pot alege între mese cu meniuri à la carte, cine variate cu bufet sau un Sunday Brunch inspirat din bucătaria chinezească, ce va avea loc duminică 2 iunie, de la ora 12.30 pm la ora 16.30 pm. În plus, iubitorii gastronomiei chinezeşti pot participa la demonstraţia culinară susţinută de Master Chef-ului Heung Kit Fai împreună cu bucătarul şef Ashlie Dias, ce va avea loc joi, 6 iunie, începând cu ora 19:00. Preţurile pentru evenimentele culinare din cadrul  festivalului variază între 99 de lei, pentru bufetul de prânz şi 159 de lei, pentru lecţia de gătit.

Chinese Food Festival este susţinut de Ambasada Republicii Populare Chineze şi va avea loc in perioada 28 mai - 7 iunie la Crowne Plaza Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/festival-culinar-chinezesc-la-bucuresti-10905909
10905909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.