Epoca puiului lent

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 mai 2016 289 afişări

Epoca puiului lent

Dorinţa de a pune pe masă alimente cât mai sănătoase îi face pe mulţi să se intereseze de condiţiile de trai ale puiului sau altui animal care le ajunge în farfurie, forţându-i pe comercianţii şi producătorii de carne să ia măsuri.

După ce ani de zile s-au străduit să obţină pui care cresc mai repede şi mai mari, aceştia constată că există suficienţi oameni dispuşi să plătească pentru carne provenită de la păsări crescute într-un ritm mai lent şi lăsate să zburde în aer liber, care sunt astfel mai gustoase, scrie Wall Street Journal.

Până la apariţia în magazine a puiului care nu creşte ca Făt-Frumos vor mai trece câţiva ani însă, deoarece trebuie repopulate fermele de păsări, iar rasele care corespund noilor cerinţe sunt destul de puţine.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/epoca-puiului-lent-15351891
15351891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.