Destinaţii pentru...shopping

Postat la 20 noiembrie 2016 214 afişări

Destinaţii pentru...shopping

Nu rareori într-o călătorie rămâne şi ceva timp de mers la cumpărături, pentru sine sau pentru a lua nişte cadouri. Există însă şi locuri care par să merite un drum special pentru aşa ceva, scrie Wall Street Journal, care recomandă o serie de destinaţii de shopping pentru bărbaţi. La Londra se află Hostem, un magazin care se mândreşte cu faptul că descoperă branduri ale căror produse nu se comercializează în altă parte, ca Jeffrey Jonathan Smith, Casey Casey ori The Soloist.

Tot în Europa, de data aceasta la Malmö, în Suedia, se află Très Bien, la care se găsesc piese de la Dries Van Noten, Margaret Howell sau Maison Martin Margiela atent selectate, care în actualul sezon oferă articole vestimentare inspirate de echipamentele sportive. La Paris, The Broken Arm, magazin de modă cu cafenea, are o selecţie de articole de la Raf Simons, Prada şi Loewe, precum şi o colecţie de cărţi rare despre modă, iar în acest sezon oferă în exclusivitate o serie de cămăşi cu imprimeuri de la Prada, care se numără printre cele mai căutate produse ale sale.

Pe continentul american se află Haven, cu două magazine în Canada, la Vancouver şi Toronto, care se adresează celor care vor să fie bine îmbrăcaţi pe orice vreme, iar mai nou oferă articole vestimentare sportive din gama Burton Thirteen şi Burton AK457 ale producătorului de snowboarduri Burton, precum şi creaţii rezultate din colaborarea Adidas cu case de modă ca White Mountaineering şi Kolor.

În SUA, la Miami Beach, se află două magazine Alchemist, care în acest sezon oferă piese din denim vintage „înnobilat” de la branduri ca Fear of God sau Vetements. În Australia, se află Sneakerboy în Sydney, Melbourne şi alte două oraşe, specializat pe rarităţi în domeniul încălţămintei sportive.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.