Cum trebuie să arate o haină: pur şi simplu invizibilă (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 06 aprilie 2013 96 afişări

Uneori, hainele aproape că dezbracă purtătoarea datorită croielii, mai mult arătând decât ascunzând ceea ce ar trebui să ascundă.

Alteori, hainele devin aproape invizibile pur şi simplu prin subtilitatea coloristică, aşa cum se poartă în sezonul acesta de primăvară/vară, scrie The Independent.

Specialiştii în modă recomandă culori care nu ies în evidenţă, cum ar fi cele neutre ca bejul, culoarea ciocolatei cu lapte ori rozul delicat, care trebuie însă alese astfel încât să nu fie în aceeaşi nuanţă cu pielea sau mai deschisă, pentru a evita un aspect spălăcit.

Avantajul unor asemenea culori îl reprezintă, spun cunoscătorii, uşurinţa asortării cu restul elementelor din garderobă şi eleganţa discretă a întregii ţinute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primavara,
sezon,
vara,
culoare,
lifestyle,
moda,
creatori,
nude,
tendinte
/arta-si-societate/lifestyle/cum-trebuie-sa-arate-o-haina-pur-si-simplu-invizibila-foto-10717201
10717201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.