Cum arată vila de 4,8 milioane de lire sterline din Madrid a lui Cristiano Ronaldo. Are două piscine şi portrete uriaşe cu el pe pereţi - GALERIE FOTO

Postat la 10 ianuarie 2018 6347 afişări

Cristiano Ronaldo a ajuns, pentru a doua oară la rând, pe primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi din lume în 2017, potrivit Forbes. Fotbalistul a câştigat anul trecut 93 de milioane de dolari, scrie Business Insider.

Lui Ronaldo nu îi este ruşine să-şi dezvălui stilul de viaţă luxos cu fanii săi pe Instagram. El publică frecvent fotografii cu el din vacanţă pe contul său de Instagram care are nu mai puţin de 118 milioane de urmăritori.

Prin intermediul reţelei de socializare, în fotografiile acestuia, se poate întrezări şi vila luxoasă în care trăieşte la Madrid.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU VILA LUI RONALDO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.