Cum arată viaţa miliardarei de doar 30 de ani care merge doar cu avionul privat şi la masă are 18 feluri de mâncare

Postat la 02 aprilie 2019 2941 afişări

Chryseis Tan este un executiv devenit senzaţie pe reţelele de socializare.

Cum arată viaţa miliardarei de doar 30 de ani care merge doar cu avionul privat şi la masă are 18 feluri de mâncare

Tânăra are 30 de ani, dar este deja miliardară şi surprinde cu stilul de viaţă pe care îl are.

Originară din Malayisia, Chryseis Tan a reuşit să stârnească interesul internauţilor, care se declară fascinaţi de modul în care tânăra trăieşte.

Conform descrierii postate pe contul de Instagram, singura dorinţă a miliardarei este sa călătorească în toată lumea. Visul ei nu pare greu de realizat, avand în vedere că tatăl ei se numără printre cei mai bogaţi oameni din Malayisia..

Printre activităţile preferate ale divei se număra plimbările cu avionul privat şi mesele cu 18 feluri de mancare la diferite restaurante de lux. Aşa cum era de asteptat, tânăra este pasionată de modă şi călătorii.

Anul trecut, ea s-a măritat cu Faliq Nasiuddin într-o ceremonie care a devenit celebră în media şi pe reţelele sociale. Ea postează aspecte din viaţa sa luxoasă în calitate de CEO al Berjaya Times Square, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Malayisia, este şi director executiv al Berjaya Assets, cât şi şeful departamentului de marketing al Fours Seasons Kyoto şi Taaras Beach şi Spa Resort din Malaysia. Ea a investit recent şi într-o aplicaţie de fashion numită Goxip. Soţul ei este fiul mogulului Tan Sri Nasimuddin Amin, care a fondat Naza Group, un conglomerat din industria maşinilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.