Cum arată rockerii în Botswana – GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 28 februarie 2013 174 afişări

În căldura din deşertul Kalahari, pielea nu este cea mai indicată opţiune pentru haine. Dar rockerii din Botswana nu vor să facă excepţie, aşa că poartă jachete şi pantaloni din piele neagră, se împodobesc cu cantitatea corespunzătoare de lanţuri metalice, capse şi ţinte şi nu ies din cizmele de cowboy.

Scena rock din Botswana este influenţată de vecinii din Africa de Sud. Primul grup heavy metal a apărut la începutul anilor '90 şi se numeşte Metal Orizon. Dar cea mai populară formaţie este Wrust, care a efectuat mai multe turnee în Africa de Sud şi a cântat în deschidere la Sepultura.

Mai trebuie spus că genul nu se bucură de mare succes, radioul naţional mulţumindu-se să difuzeze o emisiune de 50 de minute pe săptămână.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rockeri,
Botswana,
lanţuri metalice,
capse,
ţinte
/arta-si-societate/lifestyle/cum-arata-rockerii-in-botswana-galerie-foto-si-video-10613277
10613277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.