Copiii din spitalele de pediatrie incondeiaza oua pentru Paste (GALERIE FOTO)

Postat la 14 aprilie 2012 15 afişări

Copiii internati in spitalele de pediatrie au incondeiat oua in aceasta saptamana, impreuna cu clovnii de la fundatia CliniClowns, reusind astfel pentru un timp sa uite de suferinta provocata de afectiuni si de tratamente.

Atelierele dedicate sarbatorilor pascale au fost posibile cu ajutoruI BCR Asigurari de Viata VIG, fiind organizate in aceasta saptamana, inclusiv sambata, in spitalele in care clovnii CliniClowns Romania activeaza: Grigore Alexandrescu, Marie Curie (Budimex), Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" (IOMC), Institutul Oncologic "Prof. Dr. Al. Trestioreanu" si Spitalul Clinic de Copii din Brasov, Spitalul Clinic de Copii "Sfanta Maria" din Iasi si Spitalul Clinic Pediatric "Louis Turcanu" din Timisoara.

Copiii din spitalele de pediatrie incondeiaza oua pentru Paste (GALERIE FOTO)

"Este imbucurator sa observi imaginatia copiilor lucrand in mod constructiv, chiar si intr-un salon de spital. CliniClowns Romania si-a dedicat intreaga activitate acestor mici pacienti, incercand prin tot felul de actiuni tematice sa le imbunatateasca starea de spirit, sa le dea motivatia de a merge mai departe si de-a privi cu seninatate inspre insanatosire", afirma Ruxandra Martin, directorul de marketing si PR al fundatiei.

CliniClowns Romania, organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, isi trimite periodic echipa de clovni profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi si pentru a le imbunatati starea psihica. BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Grupului Vienna Insurance Group (VIG), cu sediul în Viena, unul din principalele grupuri de asigurări din Europa Centrală şi de Est.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/copiii-din-spitalele-de-pediatrie-incondeiaza-oua-pentru-paste-galerie-foto-9524343
9524343
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.