Cele mai faimoase cimitire din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 07 iulie 2011 1030 afişări

Cimitirele celebre atrag din ce in ce mai multi turisti care vor sa vada mormintele idolilor lor precum Jim Morrison, John F. Kennedy sau Marilyn Monroe, dar si pentru monumentele uneori extraordinare care le populeaza.

Cele mai faimoase cimitire din lume aduna anual milioane de turisti din intreaga lume. Pere Lachaise din Paris este cel mai vizitat cimitir din lume. Aici se gasesc mormintele lui Edith Piaf, Oscar Wilde sau Jim Morrison. Locul este atat de mare, incat vizitatorii au nevoie de o harta pentru a nu se rataci printre cripte. Un alt cimitir celebru este Highgate din Londra. Locul este renumit pentru ca aici s-au filmat mai multe filme de groaza, precum "Taste the Blood of Dracula" sau "From Beyond the Grave". Aici este ingropat si Karl Marx.

Mai mult decat un cimitir, Arlington National Cemetery din Washington DC este un loc prin excelenta de omagiere a veteranilor americani: aici sunt ingropati peste 360.000 de veterani. Cei mai multi vizitatori ii aduna mormantul lui John F. Kennedy.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-faimoase-cimitire-din-lume-galerie-foto-8458608
8458608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.