Ce face un miliardar când pierde un pariu - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 17 mai 2013 161 afişări

În 2010, Richard Branson a făcut un pariu cu CEO-ul Air Asia, Tony Fernandes. Cei doi au pariat pe echipele de Formula 1 pe care le deţin, Lotus Racing şi Virgin Racing, mizând pe faptul că acestea vor termina una înaintea celeilalte la sezonul de debut. Cel care pierdea pariul trebuia să îşi assume rolul de stewardeză.

CUM ARATĂ RICHARD BRANSON ÎN IPOSTAZA DE STEWARDEZĂ - GALERIE FOTO

Echipa lui Tony a terminat cu două locuri înaintea celei a lui Sir Richard în clasamentele finale din 2010, iar Sir  Branson şi-a onorat pariul în luna mai a acestui an. Evenimentul a culminar cu Sir Branson servindu-i pe invitaţii dintr-un zbor caritabil de la Perth, Australia spre Kuala Lumpur, Malaiezia. Evenimentul a strâns 200.000 de dolari australieni donaţi unei organizaţii caritabile pentru ajutorarea copiilor bolnavi.



 Câţi bani fac companiile care trimit bogaţii planetei în excursii în spaţiu

 Vacanţele în spaţiu, pe orbită sau pe lună, tot mai aproape de realitate. Preţuri cu şase cifre

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ce-face-un-miliardar-cand-pierde-un-pariu-galerie-foto-10884204
10884204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.