Care sunt ţările cu cea mai bună reputaţie?

Postat la 01 iulie 2017 206 afişări

Ce se crede despre un loc sau o ţară poate fi mai important decât datele concrete, după cum a demnostrat-o şi Donald Trump anul acesta. Reputaţia unei ţări poate influenţa mulţi factori de la politică externă, investiţii străine până la convingerea omenilor să viziteze ţara, informează BBC.

Care sunt ţările cu cea mai bună reputaţie?

Un stiudu al Reputation Insititute a găsit care sunt ţările cu cele mai bune reputaţii. Au luat în calcul 16 elemente - cat de frumoasă şi cât de sigură este ţara, cât de prietenoşi sunt oamenii, cât de eficient este guvernul etc. Ţările de mai jos au rezultat în urma unui sondaj online la care au participat 48.000 de oameni din ţările G8 (Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Rusia-suspendată, SUA şi Uniunea Europeană).

1. Suedia

2. Canada, fost ocupantă a locului 1

3. Elveţia

4. Australia

5. Norvegia

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.