Canabis la rang de artă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 martie 2017 155 afişări

Niciun spaţiu nu e nepotrivit pentru o expoziţie, par a considera iubitorii de artă, care şi-au folosit propriile case, garaje, ba chiar au organizat galerii de artă şi pe casa scărilor ori în cutii.

Canabis la rang de artă

Cea mai nouă tendinţă în domeniu se remarcă în California, scrie LA Times, unde proprietarii unui magazin care vinde produse din canabis medicinal, ShowGrow, s-au gândit că acestuia i-ar sta foarte bine ca spaţiu în care clienţii să poată admira tablouri sau fotografii semnate de diverşi artişti şi, dacă vor, să le poată şi cumpăra.

Iniţiativa se înscrie în strategia pe care o au şi alţi comercianţi de produse din canabis medicinal care vor să‑şi schimbe imaginea şi să dea impresia de rafinament. Printre lucrările expuse se găsesc unele semnate de cântăreţul Marilyn Manson, de Zachary Cole Fernandez (autorul recentei vandalizări a semnului Hollywood, pe care l-a transformat în Hollyweed) ori ale artistului stradal Punk Me Tender.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
droguri,
spatiu,
california,
casa,
case,
expozitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.