Bijuterii pentru sexul tare, o afacere de viitor (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 decembrie 2014 548 afişări

Mulţi bărbaţi se limitau cândva doar la ceasuri şi butoni în materie de accesorii, lucru deloc pe placul producătorilor de bijuterii, care încearcă să-i convingă să nu mai fie atât de sobri.

Aşa au apărut game de bijuterii create special pentru bărbaţi, scrie The Telegraph. Printre primii care au lansat astfel de colecţii se numără Stephen Webster, care a reuşit să şi-i atragă printre clienţi pe Johnny Depp sau Jay Z, cea mai recentă colecţie ce-i poartă semnătura fiind una de brăţări destinate domnilor.

O altă gamă de bijuterii pentru bărbaţi, cea a creatoarei Solange Azagury-Partridge, cuprinde inele cu cranii de oameni sau animale, inele în formă de viperă, sau inele şi pandantive cu pietre cu modele de pană de păun.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/bijuterii-pentru-sexul-tare-o-afacere-de-viitor-galerie-foto-13707070
13707070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.