Bijuterii de milioane

Postat la 09 august 2015 374 afişări

Bijuterii de milioane

Companiile din industria luxului încep să acorde iar o atenţie sporită accesoriilor care pot fi încadrate la categoria ”haute joaillerie“, după o perioadă în care s-au concentrat pe bijuterii mai accesibile unor clienţi tineri, scrie Wall Street Journal.

Printre cele mai noi piese lansate în colecţiile acestora se numără Irizaţie albastră semnat Bulgari, un colier din safire, spineli roz şi diamante, care costă peste 6,5 milioane de dolari. La rândul său, Dior şi-a mărit colecţia de piese ”haute joaillerie“, oferind printre altele două coliere în formă de fundă care costă şi ele milioane de dolari.

Ceva mai ”ieftină“ este o brăţară de la Piaget (peste 350.000 de dolari) care îmbracă încheietura mâinii şi este decorată pe lângă pietre preţioase şi cu pene de diferite păsări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bijuterii,
costuri,
piese
/arta-si-societate/lifestyle/bijuterii-de-milioane-14668063
14668063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.