Auchan: Cel mai bine se vand plantele decorative si plusurile

Postat la 06 februarie 2008 1 afişăre

In sezonul Valentine's Day, care incepe din primele zile ale lunii febriarie si se incheie dupa week-endul ce urmeaza sarbatorii, "in magazinul Auchan se vand bine toate produsele ce se leaga de tematica, fie ca este vorba de jucarii de plus cu tematica, torturi si prajituri, muzica, lenjerie sau papuci de casa cu inimioara", declara Mariana Dragan, directorul de comunicare al retelei de hipermarketuri Auchan.

Reteaua Auchan, ce numara acum patru magazine, avea in luna februarie a anului trecut un singur magazin, cel Capitala. "Fata de o luna obisnuita, in sezonul de Valentine's Day au crescut vanzarile cu 200% la plante decorative si cu peste 125% la jucariile de plus", explica Dragan.

Plusuri de peste 50% se realizeaza si la produsele de ciocolata, vedetele acestor rafturi fiind specialitatile, cum sunt pralinele. Pe panta ascendenta a vanzarilor se inscriu si pachetele de cadouri cu cosmetice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
cadouri de sf. Valentin,
Auchan,
/arta-si-societate/lifestyle/auchan-cel-mai-bine-se-vand-plantele-decorative-si-plusurile-2366101
2366101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.