Arta se plimbă cu autobuzul

Postat la 19 decembrie 2015 108 afişări

Arta se plimbă cu autobuzul

Dacă la New York arta s-a plimbat cu taxiul, la San Francisco ia autobuzul, înlocuind reclamele de pe acesta, printr-un proiect sponsorizat de o organizaţie nonprofit din oraş, San Francisco Beautiful.

Un comitet format din reprezentanţi ai autorităţii de transport public din oraş şi ai San Francisco Art Commission a ales zece artişti din 135 care au venit cu propuneri de lucrări pentru autobuze, din care au rămas în final cinci aleşi prin vot public. Fiecare artist are ca spaţiu expoziţional zece autobuze, lucrările sale fiind reproduse pe nişte panouri speciale montate pe mijloacele de transport alocate.

Pasagerii care călătoresc cu aceste autobuze sunt rugaţi să-şi exprime opinia online, iar în caz că aceasta este favorabilă, sponsorul va relua proiectul şi la anul, pe mai multe vehicule şi chiar şi în unele staţii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/arta-se-plimba-cu-autobuzul-14924874
14924874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.