Aroganţe de oameni bogaţi: "Când mi se strică maşina nu dau bani să o repar, îmi cumpăr una nouă!"

Postat la 10 aprilie 2017 282 afişări

Aroganţe de oameni bogaţi: "Când mi se strică maşina nu dau bani să o repar, îmi cumpăr una nouă!"

Pe măsură ce sărbătorile se apropie, ideea de a economisi bani pare mai mult o utopie. E nevoie de haine noi, de cadouri sau chiar de decoraţiuni, aşa că sezonul de iarnă nu pare o perioadă prea bună pentru tăieri de costuri.

Ajutorul vine din partea surorilor Sara şi Erin Foster, două actriţe de comedie cu o avere impresionantă care au realizat o serie de clipuri ce propun o metodă mai ciudată de a economisi.

"Evident, noi nu avem nevoie să facem economii", începe Sara Foster unul dintre clipuri, "dar Erin şi cu mine suntem fete de treabă aşa că ni s-a părut o idee bună să dăm nişte sfaturi oamenilor normali. Să începem deci cu hainele: aştepţi până ce prietena ta a adormit, te furişezi în camera ei şi iei toate obiectele care îţi plac."

Când vine vorba despre machiaj, Erin Foster recomandă cumpărarea unor produse mai ieftine şi apoi vizionarea tutorialelor de pe Youtube postate de "copiii bogaţi".

"E uşor să economiseşti şi banii de cafea", spune Sara Foster. "Trebuie doar să găseşti o clădire de birouri şi să intri acolo de parcă ar fi a ta. E vorba doar de încredere, oameni!"

Când vine vorba de probleme cu maşina, tânăra admite că ele vin atunci când te aştepţi mai puţin: "dacă ţi se strică sistemul de aer condiţionat vara, e o adevărată apocalipsă", spune ea. Aşa că sfatul ei este unul cât se poate de simplu: aveţi grijă să nu vă stricaţi maşina!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.