Arhitectura de poşete

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 03 septembrie 2017 166 afişări

Cunoscută pentru clădirile spectaculoase proiectate, regretata arhitectă britanică de origine irakiană Zaha Hadid le-a făcut admiratorilor ei o surpriză prin colaborarea cu o companie producătoare de accesorii de lux, Perrin Paris, la care şi-a dat acordul înainte de moarte, scrie LA Times.

Arhitectura de poşete

Asocierea dintre celebra arhitectă şi Perrin Paris s-a parafat după ce Hadid a primit cadou una dintre poşetele-plic confecţionate de firma de accesorii, care i-a plăcut foarte mult. Colaborarea, ale cărei detalii preliminare au fost stabilite înainte de moartea arhitectei în 2016, a fost continuată de echipa de designeri a firmei sale. A rezultat astfel o colecţie de poşete-plic în ediţie limitată, confecţionate din piele şi prevăzute cu un element metalic elegant care seamănă cu o brăţară ce permite purtătoarelor să le ţină fie cu mâna stângă, fie cu dreapta.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.