Veşti bune pentru românii care vor să lucreze în instituţiile UE: Guvernul a lansat un nou portal unde puteţi găsi joburi bine plătite

Postat la 03 septembrie 2017 1232 afişări

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anunţat, în cadrul Comitetului de Coordonare a Sistemului naţional de gestionare a Afacerilor Europene, lansarea unei secţiuni dedicate oportunităţilor de angajare la nivelul instituţiilor Uniunii Europene pe site-ul afacerieuropene.mae.ro, în cadrul căreia au fost centralizate şi pot fi găsite în prezent anunţurile privind posturile vacante comunicate de instituţiile publice din România.

Veşti bune pentru românii care vor să lucreze în instituţiile UE: Guvernul a lansat un nou portal unde puteţi găsi joburi bine plătite

Ministerul Afacerilor Europene a lansat o nouă secţiuni dedicate oportunităţilor de angajare la nivelul instituţiilor Uniunii Europene pe site-ul afacerieuropene.mae.ro, în cadrul căreia au fost centralizate şi pot fi găsite în prezent anunţurile privind posturile vacante comunicate de instituţiile publice din România, potrivit unui anunţ al ministrului Victor Negrescu.

 

„Democratizarea şi transparentizarea accesului la informaţiile de interes public, pe teme europene, reprezintă componente prioritare ale mandatului meu, iar oportunităţile de angajare în instituţiile Uniunii Europene conferă României şi cetăţenilor săi posibilitatea de a participa efectiv şi competent la pregătirea procesului decizional comunitar“, a declarat Victor Negrescu.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.