Afişe pentru modă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 iunie 2017 65 afişări

Ieftin de realizat şi cu un aer de nostalgie, afişele atrag atenţia lumii modei care le foloseşte pentru un plus de imagine datorită faptului că acestea sunt considerate o formă de artă, scrie Financial Times.

Afişe pentru modă

Se ştie doar că artişti ca Henri de Toulouse-Lautrec ori Pablo Picasso, dar nu numai, au pictat şi ei afişe, devenite între timp piese râvnite de colecţionari. Diverse branduri din industria modei, printre care Loewe sau Raf Simons, au ajuns să trimită afişe pe post de invitaţii la prezentările lor, apelând pentru realizarea acestora la firme de design sau artişti.

Altele folosesc afişele ca decor menit să dea o notă de distincţie prezentărilor lor, aşa cum a procedat Prada, care a tapetat pereţii sălii unde a prezentat colecţia toamnă-iarnă 2017 cu afişe cu imagini de femei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.