Vezi la cinema "Furia Titanilor" si ai reducere la "Infruntarea Titanilor" pe Blu-ray si DVD

Postat la 31 martie 2012 86 afişări

Dupa succesul filmului "Infruntarea Titanilor", distribuit acum pe Blu-ray si DVD de Pro Video, legendara confruntare dintre oameni, zei si titani continua cu pelicula "Furia Titanilor", o productie Warner Bros. Pictures, adusa pe marile ecrane din tara in 3D si IMAX 3D de catre MediaPro Distribution, incepand cu 30 martie.

Fanii celebrei aventuri, care ii are in rolurile principale pe Sam Worthington, Liam Neeson si Ralph Fiennes, vor putea viziona filmul "Furia Titanilor" la cinematografele din tara, iar pe baza biletului achizitionat vor primi un voucher care garanteaza o reducere de 50% la achizitionarea online a filmului "Infruntarea Titanilor" pe Blu-ray sau DVD.

Cei care doresc sa beneficieze de reducere trebuie sa intre pana pe 15 iunie pe site-ul www.provideo.ro, sa lanseze comanda online pentru DVD-ul sau Blu-ray-ul "Infruntarea Titanilor" si sa introduca codul de reducere de pe voucher in campul special din pagina cosului de cumparaturi.

In "Infruntarea Titanilor", oamenii se razvratesc impotriva zeilor, iar Hades (Ralph Fiennes) il convinge pe Zeus (Liam Neeson) sa il dezlantuie asupra omenirii pe Kraken, monstrul creat pentru a invinge titanii, riscand eliberarea acestora. Este prilejul perfect pentru a prelua supermatia Olimpului. Insa Perseu (Sam Worthington), fiul lui Zeus, crescut pe Pamant de o familie de pescari, porneste la lupta pentru a salva omenirea si a restabili balanta puterii in Olimp.

Acum, "Furia Titanilor" ii gaseste pe zei in pericolul de a-si pierde nemurirea, precum si controlul asupra titanilor si al liderului lor de temut: Kronos, tatal celor trei frati Zeus, Hades si Poseidon. Hades si Ares (Edgar Ramirez) schimba tabara si fac o alianta cu Kronos, fara sa le pese ca eliberarea titanilor ar insemna sfarsitul lumii. Astfel, pentru ca infernului sa nu se dezlantuie pe pamant, Perseu si Zeus trebuie sa coboare ei in adancurile iadului.

"Furia Titanilor", un film adus de MediaPro Distribution, poate fi vizionat in cinematografele din tara incepand cu 30 martie, iar pe baza biletului achizitionat poate fi comandata prima parte a aventurii, "Infruntarea Titanilor", pe DVD sau BLU-RAY la jumatate de pret, pe www.provideo.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/vezi-la-cinema-furia-titanilor-si-ai-reducere-la-infruntarea-titanilor-pe-blu-ray-si-dvd-9458603
9458603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.