Transformer: Age of extinction va fi pe marile ecrane începând cu 27 iunie - FOTO ŞI VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 iunie 2014 141 afişări

Cel mai important titlu de anul acesta va intra pe marile ecrane în mai puţin de o săptămână. Ultimul episod din seria "Transformers" se anunţă cel mai spectaculos de până acum.

"Transformers: Age of extinction" continuă seria deja consacrată ce spune povestea unor roboţi ce se pot transforma în maşini. Regizorul Michael Bay a colaborat cu Steven Spielberg pentru acest nou episod, iar rolurile principale sunt interpretate de către Mark Wahlberg şi Jack Reynor. În primele trei filme ale francizei, rolul principal a fost jucat de Shia LeBoeuf.

Producţia a avut un buget de 165 de milioane de dolari şi a fost filmat în Statele Unite şi China. "Transformers: Age of extinction" va intra în cinematografe pe 27 iunie.

"Transformers: Age of extinction" are şi un joc oficial pentru iPhone si iPad, el fiind lansat pe data de 19 iunie. Jocul este disponibil, momentan, doar în App Store (pentru utilizatorii de iPhone).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/transformer-age-of-extinction-va-fi-pe-marile-ecrane-incepand-cu-27-iunie-foto-si-video-12799777
12799777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.