Toy Story revine in forta cu episodul III

Postat la 28 iunie 2010 56 afişări

Cu cel mai bun weekend de lansare din istoria Pixar, “Povestea jucariilor 3” a adus in buzunarele Disney nu mai putin de 109 milioane de dolari in primele trei zile de rulare, dar finalul celebrei trilogii animate s-ar putea sa bata si alte recorduri financiare.

O poveste antrenanta, animatie revolutionara si foarte multa actiune definesc filmul regizat de Lee Unkrich, o pelicula care ii incanta si emotioneaza pe mici si mari deopotriva, pastrandu-si coordonatele obisnuite: prietenia si devotamentul "to infinity and beyond!".

Primul efort IMAX 3D al celor de la Pixar aduce si o poveste mai matura si sumbra decat te-ai fi asteptat de la Buzz si Woody, dar acest aspect nu pica absolut deloc rau, Pixar dovedind inca o data ca poate controla un mesaj plin de continut pentru spectatorii de orice varsta. Pana la urma, acesta este si subiectul filmului: maturizarea si toate aspectele pozitive sau negative ale trecerii timpului.

Cand stapanul lor Andy se pregateste sa plece la facultate, jucariile trec prin momente de nemaipomenita cumpana: ce se va intampla cu ele? Vor fi aruncate? Vor ajunge in pod? Sau, cea mai infricosatoare perspectiva, vor fi despartite unele de celelalte? O incurcatura cu scara de la pod si sacii de gunoi este punctul de pornire al noii povesti, in care jucariile vor avea de infruntat nu doar greaua povara a faptului ca nu mai conteaza pentru stapanul lor, ci si iadul unei gradinite pentru copii unde vor avea de-a face cu noi si, trebuie sa zicem, groaznice jucarii.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Toy Story 3,
animatie,
incasari,
premiera
/arta-si-societate/film/toy-story-revine-in-forta-cu-episodul-iii-6447207
6447207
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.