Serialul "Game of Thrones" ar putea avea mai mult de şapte sezoane - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 martie 2015 271 afişări

Creatorii acestui popular serial de televiziune, D.B. Weiss şi David Benioff, au declarat în 2014 că "Game of Thrones", un serial original HBO, se va încheia după cel de-al şaptelea sezon. Cu toate acestea, managerii postului american par să îşi dorească mai mult de şapte sezoane pentru celebra producţie TV.

Weiss şi Benioff au declarat recent că principala lor preocupare constă în crearea unui final "potrivit şi satisfăcător" pentru "Game of Thrones", indiferent de cât de multe sezoane ar necesita acest lucru. "Vrem să încheiem show-ul pe o notă înaltă", a spus D.B. Weiss. "În mare, ştim deja câte ore au rămas de difuzat din acest serial. Nu vrem să adăugăm încă 10 ore la ceea ce avem deja. Aici e vorba de a găsi acel moment, cel mai potrivit (pentru încheierea serialului, n.r.), atât pentru noi, cât şi pentru HBO, dar care, înainte de toate, va fi cel mai potrivit şi pentru public", a adăugat David Benioff.

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Cel de-al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor", produs de HBO, va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 12 aprilie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Trailer,
Game of Thrones
/arta-si-societate/film/serialul-game-of-thrones-ar-putea-avea-mai-mult-de-sapte-sezoane-video-14001606
14001606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.