"Sefi de cosmar" intra din 12 august pe marile ecrane din Romania (GALERIE FOTO)

Postat la 30 iulie 2011 29 afişări

Jason Bateman, tizul sau Jason Sudeikis si Charlie Day revin pe marile ecrane in comedia "Sefi de cosmar", distribuita de MediaPro Distribution.

Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) si Dale (Charlie Day), viata la munca a devenit un adevarat cosmar. Cum niciunul dintre ei nu-si permite sa demisioneze, singurul lucru care le-ar putea usura existenta ar fi sa-si puna cu botul pe labe sefii abuzivi, interpretati de Jennifer Aniston, Colin Farrell si Kevin Spacey.

"Sefi de cosmar", o comedie cu corporatisti suparati (GALERIE FOTO)

Intr-o zi, cei trei prind curaj dupa cateva pahare si apeleaza la un fost puscarias (Jamie Foxx) impreuna cu care cred ca vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Insa, ca de fiecare data, planurile perfecte nu exista decat in teorie, iar surprizele se tin lant.

Filmul va putea fi urmarit din 12 august in cinematografele Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Patria (Bucuresti), Baneasa Drive In, Cityplex (Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/sefi-de-cosmar-intra-din-12-august-pe-marile-ecrane-din-romania-galerie-foto-8546269
8546269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.