Premiera "Invincibilii" in Romania, la 20 aprilie (GALERIE FOTO)

Postat la 10 aprilie 2012 88 afişări

In urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe (Francois Cluzet), un artistocrat instarit, e nevoit sa angajeze un asistent personal si, surprinzator, il alege pe Driss (Omar Sy), un tanar din suburbii, proaspat iesit din inchisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivita persoana pentru o astfel de slujba.

Lasand la o parte lipsa lui de experienta, cand vine vorba despre umor lucrurile se schimba radical. Toate barierele dispar, lasand loc celor mai nebunesti, ciudate si incredibil de amuzante aventuri, in care Philippe si Driss se antreneaza constant, cladind o prietenie puternica, desi improbabila.

Pentru ca pe cei doi tocmai ceea ce ii desparte ii transforma in "Invincibilii", doi prieteni capabili sa mute muntii impreuna, sa-l faca pe Vivaldi sa traiasca din nou alaturi de Earth, Wind and Fire, intr-un cuvant sa creeze cu foarte mult umor un univers comun din doua lumi aparent incompatibile.

Premiera "Invincibilii" in Romania, la 20 aprilie (GALERIE FOTO)

Cu un joc actoricesc remarcabil, un scenariu genial, bazat pe intamplari reale, dialoguri inteligente si umor de calitate, "Invincibilii" este unul dintre putinele filme aclamate de critici si iubite de public in egala masura. Muzica este semnata de Ludovico Einaudi.

Filmul a doborat atat recorduri de premii, cat si de box-office, fiind al treilea cel mai vizionat film din toate timpurile in Franta si primind 10 nominalizari la Premiile Cesar, premiul Cesar pentru cel mai bun actor (Omar Sy), premiul pentru cel mai bun actor (pentru Omar Sy si Francois Clouzet), precum si Tokyo Grand Prix pentru cel mai bun film la Tokyo International Film Festival.

Din 20 aprilie, MediaPro Distribution prezinta "Invincibilii" in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Timisoara, Pitesti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Elvira Popescu (Bucuresti).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/premiera-invincibilii-in-romania-la-20-aprilie-galerie-foto-9500892
9500892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.