Povestea unei familii de emigranti: Umbre intunecate (GALERIE FOTO)

Postat la 08 mai 2012 82 afişări

In anul 1752, Joshua si Naomi Collins parasesc Liverpoolul, impreuna cu fiul lor Barnabas (Johnny Depp), navigand spre o noua viata in America.

Insa nici macar peste ocean nu aveau sa scape de blestemul care s-a abatut asupra familiei lor. Douazeci de ani mai tarziu, Barnabas avea lumea la picioare sau cel putin orasul Collinsport din Maine. Stapan al conacului Collinwood, Barnabas este acum bogat, puternic si un veritabil playboy, cel putin pana in momentul in care comite grava greseala de a-i frange inima vrajitoarei Angelique Bouchard. Blestemul ei este unul necrutator, pentru ca il condamna pe Barnabas la o soarta mai nedreapta chiar decat moartea: il transforma in vampir, pentru a-l ingropa de viu.

Doua secole mai tarziu, Barnabas este eliberat din mormant si se aventureaza intr-o foarte diferita lume a anului 1972. Se intoarce la conacul Collinwood doar pentru a constata ca odata mareata lui resedinta a fost lasata acum in paragina. Descendentii disfunctionali ai familiei Collins nu sunt nici ei prea departe, fiecare ascunde cate un secret intunecat, comportamentul lor fiind dincolo de abilitatile oricarui psihiatru.

Povestea unei familii de emigranti: Umbre intunecate (GALERIE FOTO)

MediaPro Distribution prezinta "Umbre întunecate", din 18 mai la cinema. Cu o distributie de exceptie, care ii include pe Johnny Depp, Eva Green, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller si Helena Bonham Carter, filmul va rula in cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova si Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/povestea-unei-familii-de-emigranti-umbre-intunecate-galerie-foto-9604629
9604629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.