Omul care a descoperit formula magică pentru a face bani la Hollywood. Deşi a produs peste 400 de filme aproape nimeni nu ştie cine e

Postat la 29 martie 2017 414 afişări

Roger Corman este o legendă la Hollywood, dar foarte puţin cunoscut pentru amatorii de filme. El a regizat peste 50 de filme şi a produs peste alte 400 de pelicule, iar la Hollywood este recunoscut drept "Regele filmelor de categoria B"

Omul care a descoperit formula magică pentru a face bani la Hollywood. Deşi a produs peste 400 de filme aproape nimeni nu ştie cine e

Acesta producea şi regiza filme cu buget redus (50.000 de dolari pentru filme alb-negru şi 65-70.000 de dolari pentru filme color) pentru publicul tânăr. "Hollywood prezenta în cinema filme cu protagonişti în vârstă pe când adolescenţii nu voiau să vadă asta, ci altceva", a spus el pentru Business Insider.

Corman susţine că majoritatea filmelor sale au avut succes şi că a ajutat regizori precum Francis Ford Coppola, Ron Howard, james Cameron sau Martin Scorsese să devină mari regizori.

De asemenea, Corman este creditat cu descoperirea lui Jack Nicholson, care a jucat în câteva filme ale lui.

În 2013, averea lui Roger Corman era estimată la 40 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.