Nu, în dragoste nu contează mărimea

Postat la 04 septembrie 2011 59 afişări

PRO Video propune în această săptămână "Gnomeo si Julieta", cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută între doi pitici de grădină.

Variantele moderne ale celebrilor Capulet şi Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiţiei dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline până la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu ştiu oamenii este că atunci când nimeni nu se uită, piticii prind viaţă şi se comportă exact ca ei.

La fel ca pentru Montague şi Capulet, apartenenţa la clanul Roşiilor din Grădina Roşie sau la cel al Albaştrilor din Grădina Albastră implică foarte multe responsabilităţi. Printre cursele cu maşina de tuns iarba şi incursiunile în piscinele oamenilor, se înfiripă idila dintre Gnomeo şi Julieta, care sfidează îndelungata rivalitate a clanurilor lor.

Vocile piticilor sunt interpretate de Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas şi Hulk Hogan, iar coloana sonoră este compusă de Sir Elton John.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/nu-in-dragoste-nu-conteaza-marimea-8694091
8694091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.