"J. Edgar", din 20 ianuarie pe marile ecrane din Romania (VIDEO, GALERIE FOTO)

Postat la 09 ianuarie 2012 25 afişări

In regia lui Clint Eastwood si in interpretarea lui Leonardo Di Caprio, "J. Edgar" spune povestea reala a vietii publice, dar si personale a unui om pe cat de puternic, pe atat de controversat.

De-a lungul vietii sale, J. Edgar Hoover avea sa devina cel mai puternic om din culisele scenei politice a Statelor Unite ale Americii. In calitate de sef al FBI, timp de aproape 50 de ani, nimic nu i-a stat in cale, pentru a-si proteja tara. Rezistand schimbarii a opt presedinti si desfasurarii a trei razboaie, Hoover a luptat cu disperare pentru prevenirea pericolelor care ii vizau tara, luand atitudine chiar si in fata falselor amenintari.

"J. Edgar", din 20 ianuarie pe marile ecrane din Romania (GALERIE FOTO)

Un om care stia sa pretuiasca secretele, in special pe cele ale altora, Hoover nu s-a temut niciodata sa foloseasca informatiile pe care le avea, chiar impotriva conducatorilor tarii. Intelegand ca informatia inseamna putere si ca frica poate genera multiple oportunitati, seful FBI a recurs la aceasta strategie pentru a obtine o influenta fara precedent si o reputatie formidabila, aproape de neatins.

"J. Edgar" vine in premiera din 20 ianuarie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) si Cinema Premiera (Ploiesti). O productie Warner Bros. Pictures, distribuita in Romania de MediaPro Distribution.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/j-edgar-din-20-ianuarie-pe-marile-ecrane-din-romania-video-galerie-foto-9136070
9136070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.