Întoarcerea lui Magic Mike

Postat la 26 iulie 2015 163 afişări

Întoarcerea lui Magic Mike

Din 17 iulie, filmul ”Magic Mike XXL„ îi readuce împreună pe marile ecrane pe Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez şi Gabriel Iglesias.

”Magic Mike XXL„ reia povestea lui Mike, la trei ani după ce acesta a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistenţe, el acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici ”Regii din Tampa„, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor.

În drumul către grandioasa reprezentaţie, Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare, care le-ar putea schimba radical viitorul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cinematografe,
film,
show,
intoarcere
/arta-si-societate/film/intoarcerea-lui-magic-mike-14634907
14634907
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.