"Green Lantern 3D: Protectorul Universului", in Romania din 29 iulie (GALERIE FOTO)

Postat la 18 iulie 2011 105 afişări

Ryan Reynolds si Blake Lively fac o echipa de exceptie pe marile ecrane in cel mai recent proiect al lor, "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", care intra din 29 iulie in cinematografele din Romania.

Undeva in spatiu, intr-un univers pe cat de vast, pe atat de misterios, exista de secole intregi o forta aparent insignifianta, capabila in realitate sa dezlantuie puteri nebanuite. Mesageri ai pacii si justitiei, ei sunt soldatii Green Lantern, Protectorii Universului. O fratie de razboinici dedicati mentinerii ordinii intergalactice, in care fiecare membru Green Lantern este inzestrat cu cate un inel verde, menit a-i garanta superputeri.

"Green Lantern 3D: Protectorul Universului" (GALERIE FOTO)

Cand noul inamic, Parallax, ameninta sa distruga echilibrul puterii din univers, atat destinul lor, cat si cel al Pamantului depind de cel mai nou recrut, primul om selectat vreodata sa faca parte din randurile lor. Un pilot exceptional, Hal Jordan (Ryan Reynolds) este totodata un tanar imatur, care daca va putea sa isi invinga temerile si sa isi demonstreze abilitatile, va reusi nu doar sa il invinga pe Parallax, dar sa si devina unul dintre cei mai mari razboinici Green Lantern. Si, nu in ultimul rand, sa castige inima femeii pe care o iubeste, Carol (Blake Lively).

Un film Warner Bros., distribuit in Romania de MediaPro Distribution, "Green Lantern 3D" ruleaza din 29 iunie la cinematografele Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Phoenix (Pascani) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/green-lantern-3d-protectorul-universului-in-romania-din-29-iulie-galerie-foto-8504643
8504643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.