Dragoste in vreme de razboi

Postat la 04 noiembrie 2008 131 afişări

De-abia a iesit pe marile ecrane cu drama de epoca “The Duchess” si iata ca poate cea mai celebra actrita britanica a momentului, Keira Knightley, apare din nou intr-o astfel de drama, de aceasta data semibiografica si situata, ca si “Atonement”, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial: “The Edge of Love”/“Triunghiul dragostei”.

Secondata de Sienna Miller, Knightley interpreteaza in “The Edge of Love”/”Triunghiul dragostei”, in regia lui John Maybury, rolul Verei Philips, o cantareata in a carei viata reapare prima ei dragoste, poetul Dylan Thomas (Matthew Rhys). Seducatorul Dylan incearca s-o recucereasca pe Vera, dar sotia poetului, Caitlin (Miller) vine si strica socotelile tuturor, mai ales prin faptul ca ajunge cea mai buna prietena a presupusei ei rivale.

 

Impartind aceeasi camera, sorbind indelung din pahare de alcool in pub-uri ce trosnesc din toate incheieturile in timpul deselor bombardamente, Vera, Dylan si Caitlin duc o viata cum nu se poate mai boema, o viata in care saracia si lipsurile nu inseama nimic, caci sunt constante in existenta tuturor.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cinema,
film,
lansare,
premiera
/arta-si-societate/film/dragoste-in-vreme-de-razboi-3431054
3431054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.