Cum a ajuns Two and a Half Men "o mizerie"

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 noiembrie 2012 70 afişări

O situaţie cel puţin surprinzătoare s-a petrecut luni pentru angajaţii Two and a Half Men: Angus T. Jones, actorul de 19 ani care reprezintă “jumătatea” din sitcomul de peste Ocean, a catalogat producţia lui Chuck Lorre ca fiind “o mizerie”, potrivit unei mărturii postate pe siteul bisericii creştine Forerunner, citat de Vanity Fair.

În cadrul videoclipului, actorul plătit cu 350.000 de dolari pentru fiecare episod şi devenit tânărul cu cele mai mari venituri din televiziune încă de dinainte de a avea 18 ani, le spune telespectatorilor că nu vrea să mai facă parte din distribuţie şi le recomandă să nu se mai uite la Two and a Half Men pentru că "îşi umplu capul cu mizerie".

Jones explică faptul că a ajuns la această concluzie după ce s-a apropiat mai mult de studiul Bibliei, ca urmare a consumului de narcotice. În mărturia înregistrată în luna octombrie, el susţine că ar putea contribui la planul lui Satana prin rolul său din serial: "Dacă voi face vreun rău, nu vreau să fiu aici. Nu vreau să contribui la planul inamicului. Nu poţi fi o persoană cu frică de Dumnezeu şi să apari în acelaşi timp într-un show de acest fel. Ştiu că nu pot."

Entertainment Weekly, citat de ediţia electronică a Vanity Fair, aminteşte de "clauza de denigrare" prezentă în contractul actorilor, care le interzice să vorbească negativ despre showul de televiziune în care iau parte. E puţin probabil ca Jones să fie concediat pentru remarcile sale, mai ales că a jucat un integral în serial în toate cele zece sezoane. Anul trecut, Two and a Half Men s-a confruntat cu o problemă de imagine similară când actorul Charlie Sheen a apărut public şi a criticat în repetate rânduri spectacolul, dar şi pe creatorul său, Chuck Lorre. Sheen a fost înlocuit în serial de Ashton Kutcher.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-a-ajuns-two-and-a-half-men-o-mizerie-10352703
10352703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.