Corcituri de succes

Postat la 02 decembrie 2008 25 afişări

“Beverly Hills Chihuahua”, un film aflat pe locul 90 in topul celor mai proaste filme ale tuturor timpurilor (conform imdb.com), n-a avut nicio problema sa latre de pe primul loc din box-office-ul american timp de doua saptamani.

 

Ca si “Beverly Hills Chihuahua”, muzicalul cu adolescenti “High School Musical: Senior Year” sau drama cu accente horror “Twilight” nu i-au facut pe critici sa ezite prea mult inainte de a scrie o cronica usturatoare, dar toate au avut parte de un succes financiar considerabil.

 

Faptul ca toate cele trei filme sunt incrucisari intre genuri populare sa fie doar o coincidenta?

Nu avem nicio informatie cu privire la pedigree-ul rasfatatei Chloe, catelusa chihuahua care se pierde in premiera saptamanii trecute, dar filmul regizat de Raja Gosnell este categoric un “Sex and the City” canin. Chloe (voce Drew Barrymore) este lasata de stapana ei (Jamie Lee Curtis) in grija nepoatei acesteia, petrecareata Rachel (Piper Perabo). Deloc atenta la programul foarte incarcat al catelusei, care include cam tot ce s-ar afla in agenda unei Paris Hilton in ziua cea mai plina a saptamanii, Rachel isi ia cele mai bune prietene si o sterge intr-o miniexcursie in Mexic. Printre pahare de margarita si miscari de La Cucaracha, Chloe se pierde, nepretuita faptura suportand o multime de lipsuri si aventuri inainte de a se intoarce, intr-un happy-end marca Disney, in luxoasa resedinta a stapanei ei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
premieră,
cinema,
Beverly Hills Chihuahua
/arta-si-societate/film/corcituri-de-succes-3596300
3596300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.